Sposób przygotowania

Każdą galaretkę rozpuścić osobno w 400 ml gorącej wody,ostudzić ,schłodzone mleko ubić na pianę podzielić na 4 równe części i do każdej części wlać około 1/2 szklanki wystudzonej galaretki.Do okrągłej blachy wlewać na przemian warstwy tężejącej pianki i galaretki w tym samym kolorze na zastygniętej piance ułożyć pokrojone w księżyc brzoskwinie i winogrona zalać cytrynową galaretką i włożyć do lodówki.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Izy przekładaniec słodki i tęczowy dla mnie i dla dzieci slodki i fajowy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !