Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa bananowao-czekoladowa do tortu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

banan 6 szt.
masło 1 kostka
czekolada 100 g
likier bananowy 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: masa bananowao-czekoladowa do tortu

Banany obrać ze skórki, rozdrobnić. Do garnka włożyć masło, kostki rozdrobnionej czekolady, banany i likier, rozgotować, a nastepnie zmiksować. Przekładać masą torty czekoladowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 15.08.2011 08:05
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak