Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapustka pekinka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 50 g
pomido 2 szt
kukurydza konserwowa 1 puszka
marchewka 2 sztuki
majonez omega 2 łyżki
sól do smaku 2 szczypty
Pieprz czarny mielony Prymat 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Kapustka pekinka

Kapustę szatkujemy solimy ,ugniatamy i odstawiamy na chwile .Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach .Dodajemy do kapusty .Pomidora kroimy w kostkę ,a kukurydzę odsączamy z zalewy .łączymy składniki i doprawiamy do smaku.Podajemy do ziemniaczków lub do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 26.04.2013 23:29
pyszny dodatek do obiadku
Łukasz15 16.07.2012 08:43
Pyszna sałatka
Grażyna13 02.06.2012 18:28
Uwielbiam takie :)
barbara11561 15.02.2012 07:42
pyszna kapustka
Wafelek2601 13.02.2012 11:31
super
smakoszek 04.07.2011 16:24
Też lubię
Jolanta_P-S 21.05.2011 20:24
robie podobną
Marzena34 13.04.2011 14:45
fajna,robię podobna
misia53 19.02.2011 17:50
Choć z Pekinu nie pochodzi , wszystkim smaki wciąż łagodzi . I tym małym i tym dużym, kapustka ta zawsze służy.
edyta44 19.02.2011 12:36
super
aginaa 19.02.2011 10:09
2 pomido :) hehe, salatka fajna :)
ben-ka 18.02.2011 09:28
Apetycznie wygląda:)
suzana 17.02.2011 13:19
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak