Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne śledzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka 1 peczek
cebulka ze szczypiorkiem 1 szt
śmietana 1 szkl
pieprz, sól
filety śledziowe 50 matiasy

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne śledzie

Matiasy zalać mlekiem i włożyć do lodówki na całą noc. Na drugi dzień osączyć z mleka, pokroić w paski i zalać śmietaną. Rzodkiewki umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę ze szczypiorkiem pokroić w kostkę. Wszystko razem połączyć i przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 21.08.2011 11:49
super
berys18 02.11.2010 07:26
lubie śledzie
aga130982 23.09.2010 16:39
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak