Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kapusty pekinskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
Kukurydza z Puszki 1
marchewka 2szt
majonez 2 lyz
śmietana 3 lyz
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kapusty pekinskiej

kapuste drobno posiatkować .kukurydze osaczyć . marchewke obrac zetrzec na tarce , kapuste wraz z marchewką posolić i zostawić na ok 15 min. po tym czasie odcisnać . dodac majonez ze smietaną i przyprawić sola i pieprzem:) gotowe ulubiona surówka mojego męża .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

emylka86 12.01.2012 19:18
takiej nie jadłam, wygląda świetnie
Motorek 21.07.2011 09:30
smaczna
IKrakowianka 06.03.2011 21:09
Świetna!
MAŁY 18.02.2011 11:33
pycha
IZABELA29 18.02.2011 11:00
smacznie polecam
agnieszka137 17.02.2011 22:56
z pekińską robię, ale inną- ta smacznie wygląda
alaaa 17.02.2011 11:47
taką lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak