Sposób przygotowania

Ser zemleć, ziemniaki ugotować,zdusić i ostudzić. Szpinak rozmrozić i odparować,dodając czosnek i przyprawy.Ostudzić. Wymieszać wszystko razem,zemleć na jednolitą masę,dodać jajko oraz mąkę (tyle,aby powstało ciasto). Robić rulony, kroić plastry. Wrzucać na osolony wrzątek,od wypłynięcia gotowac 1-2 minuty. Polewać bułką tartą z masłem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    doskonałe,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zjadłabym:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    dobry pomysł na przemycenie szpinaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Głosik za pomysł ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    Zieloni mi - bardzo ciekawy pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pomyslowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pomysł bardzo dobry.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe, też takich nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !