Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z serem i wędliną-grillowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędlina tyle plasterków ile kromek chleb
masło
ketczup
ser gouda tyle plasterków ile kromek chleb

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z serem i wędliną-grillowe

Kromki chleba posmarować masłem(bardzo cienko!), następnie położyć na nie plasterek szynki i sera. Wszystko delikatnie przyprawić przyprawą do grilla. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 C, aż ser się rozpuści.
Przed podaniem grzanki można posmarować ketczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tahitha 12.03.2011 07:42
Super!!! Pycha!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak