Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek. Przeciąć wzdłuż na połowę.
Pieczarki umyć i pokroić w kostkę. Cebulę również pokroić w drobną kosteczkę.
Pieczarki i cebulę usmażyć na patelni.
Wyjąć żółtka , dodać majonez, pokrojony drobniutko szczypiorek, pieczarki i cebulę, doprawić solą i pieprzem.
Wszystko razem wymieszać.
Farsz nakładać do pustych miejsc w białkach.
Na półmisek położyć liść sałaty i na tym układać faszerowane jajka. Wierzch ozdobić majonezem i kawałkami pomidorów.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    jakie kolorowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Za raz będę je robił ;) pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie ma to jak jajka:)i ładnie i kolorowo.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj zjadłoby się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Faszerowane jajka są pyszniutkie:) Bardzo ładna dekoracja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !