Sposób przygotowania

Ciasto: składniki ciasta dobrze zagniatamy, formujemy kulę, zawijamy w folię spożywczą i wkładamy do zamrażalnika na pół godziny.
Masa serowa: jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę, dodajemy ser, budyń oraz stopioną margarynę, całość dokładnie miksujemy, aby składniki się ładnie połączyły i wyszła jednolita masa.
Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy na mniejsze kawałki.
Następnie blachę natłuszczamy i smarujemy bułką tartą.
Ścieramy na tartce 3/4 ciasta.
Na ciasto wykładamy połowę masy serowej, na masę układamy pokrojone brzoskwinie i całość zalewamy resztą masy.
Na wierzch ścieramy pozostałe ciasto. Pieczemy około godziny w temp. 180*c.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo dekoracyjny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Smakowicie Wygląda:}
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    aż nabrałam ochoty na coś słodkiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !