Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w słupki, cebulę w piórka, kapustę poszatkować. Marchew zetrzeć na tarce o dużych otworach. Wszystkie składniki włożyć do rondla, dodać ocet, cukier, sól,przyprawy, 1/2 szkl wody. Wymieszać i gotować 30 minut. Następnie wlać oliwę, przełożyć do słoików, zakręcić, pasteryzować około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda przesmacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Musi być pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    naprawdę dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z taką sałatką najprostszy obiadek świetnie posmakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Podoba mi się ten pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !