Sposób przygotowania

Żółtka, ½ szkl cukru i mąkę rozmieszać w małej ilości mleka. Resztę mleka i ½ szkl cukru zagotować i ugotować na tym rozrobione żółtka. Ostudzić. Rozkręcić masło i dodać po 1 łyżce masy, ucierać, dodawać 2/3 wiórek.
Ułożyć krakersy, posmarować masą, krakersy, masa, krakersy, masa na wierzch posypać pozostałe wiórki kokosowe.
Do masy dodać sok z cytryny i 1 łyżkę spirytusu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    wygląda wspaniale.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !