Sposób przygotowania

Kotlety rozbić dość cienko, posolić, popieprzyć. Na każdy kotlet położyć plasterek sera żółtego, plasterek szynki i kawałek mrożonego masła. Boki kotletó zawinąć do środka, po czym uformować roladki. Obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć z obu stron na małym ogniu. Następnie włożyć mięso do brytfanki, dodać trochę tłuszczu i zapiekać w piekarniku przez około 20 minut w temperaturze 150 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dawid12

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    tydzień temu robiłam te kotlety! polecam;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne-polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubimy takie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    Fajne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawe kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !