Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki czerwone 5 kg
Zalewa:
woda 3 szklanki
czosnek 1 główka
cebula 1 sztuka
ziele angielskie 3 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka
cukier szczypta
ocet 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Buraki

Buraki gotujemy , trzemy na tarce jarzynowej następnie zalać zalewą na ok. 24h.
Na drugi dzień włożyć do słoików i pasteryzować 20min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak