Sposób przygotowania

żeberka umyć i osuszyć. Kilka kropel sosu chilli wymieszać z olejem i polać nim żeberka. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i odstawić na 2 godzinki do lodówki. Po tym czasie ułożyć żeberka w naczyniu żaroodpornym i posypać przyprawami. Piec ok. godzinki od czasu do czasu polewając powstałym sosem lub aby złagodzić ostry smak wodą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne żeberka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !