Sposób przygotowania

Jajko roztrzepać z mlekiem. Płatki pokruszyć (rozbić tłuczkiem na piasek), wymieszać z resztą składników do panierki (mąka,przyprawy). Mięso opłukać,osuszyć i pokroić na małe kawałki. Obtoczyć w panierce, następnie w jajku i znów w panierce. Schować do lodówki na h (jajko również). Następnie znów obtoczyć w panierce i jajku. Smażyć w bardzo głębokim oleju (jak frytki), osączyć je, przed podaniem na papierowym, ręczniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    standardowo formularz nie akceptuje Vegety
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ja też to zauważyłam nie wiem tylko dlaczego
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ekstra przekąska :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale ślicznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    ulubione danie moje i moich znajomych!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !