Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka selerowo-ogórkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1 szt.
ogórek 1 szt
jogurt grecki 150 ml
majonez 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżeczka
cukier 1/2 łyżeczki
jabłka 1 szt.
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka selerowo-ogórkowa

Jogurt, majonez, musztardę wymieszac. Seler zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, dodać ogórka pokrojonego w kostkę, jabłko po obraniu i wydrążeniu gniazdek nasiennych również zetrzeć tak jak seler, dodać sos, doprawić cukrem, sola i pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak