Sposób przygotowania

Do patroszonego pstrąga wkłądamy masełko wymieszane z sola i koperkiem i po 2 plasterki cytryny .Wszystko solimy .zawijamy w folie i na grilla.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Super. Też często takiego robię.
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak ja kocham ryby
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ta ryba jest wspaniała
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    szkoda że już po lecie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne musi być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    Jak tak czytam ten przepis to już nie mogę się doczekać pierwszego wiosennego grilla na którym będzie się piekła taka rybka :) pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !