Sposób przygotowania

żółtka ukręcić z cukrem do białości. dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. a na końcu pianę z białek. całość dokładnie połączyć. piec w mocno nagrzanym piekarniku.
żelatynę rozpuścić w 1/3 szklanki wody. kremówkę zaś ubić na sztywno z cukrem pudrem. dodać jogurt, sok z cytryny oraz żelatynę. biszkopt przekroić na pół i powstałą masę posmarować a następnie przykryć kolejnym płatem ciasta. jeśli ciasto za słabo urosło masę można podzielić na dwie części. całość polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    świetne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszne musi być:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !