Sposób przygotowania

wszystkie warzywa pokroić w drobne kawałki. a następnie przełożyć je do garnka. dodać boczek pokrojony w kostkę i podsmażony na patelni wraz z zawartością. wlać wodę dodać ziele angielskie, pieprz, liść laurowy i gotować do miękkości. doprawić do smaku solą i pieprzem. a następnie dodać kukurydzę odsączoną z zalewy. zupkę można jeszcze doprawić dodając papryczkę chilli.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    same smakowitości
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coraz częściej teraz gotuję zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !