Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana kaszą

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 6 szt
kuskus 1 szklanka
pieczarki 15 dag
cebula
ser żółty 8 plastry
kostka rosołowa
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana kaszą

Kuskus gotujemy w bulionie. Cebulę siekamy, Pieczarki kroimy w paski. Podsmażamy z cebulą, mieszamy z kuskusem. Doprawiamy. Papryki odcinamy górę. Usuwamy nasienie. Napełniamy farszem.Układamy plaster sera.Przykrywamy. Pieczemy 15 min w temp 190 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak