Sposób przygotowania

Por kroimy w krążki. Cebulę siekamy. PApykę kroimy w kostkę. Wątróbkę kroimy w plastry obtaczamy w mące. Smażymy z obu stron ok 4 min. Zalewamy szklanką wody, Dusimy na małym ogniu. Dodajemy por, cebulę oraz paprykę. Dusimy 30 min. Doprawiamy

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Lubię wątróbkę duszoną :) Jeszcze z warzywami... Super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    SMACZNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Taką wątróbkę lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Wątróbkę uwielbiam od małego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !