Sposób przygotowania

Mleko 1 szklanka gotujemy, cukier ucieramy z 2 zoltkami. Dodajemy do mleka i zageszczamy maka ziemniaczana. Budyn czekoladowy robimy ucierajac zoltka z 2 lyzkami uckru i gotujemy z 1 szklanka mleka, dodajac 1-2 lyzki kakao. Zageszczamy maka ziemniaczana. Budynie polewamy zmiksowanymi truskawkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ach te deserki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    piekny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super pomysł! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !