Sposób przygotowania

Filety należy osuszyć, przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny i odstawić na ok. 1 godz. Następnie obtaczać każdą porcję kolejno w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Rozgrzewamy olej i smażymy filety na rumiano z obu stron. Podajemy z ziemniakami lub ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Piątkowy obiadek:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie, domowo mi to pachnie ;)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiadek
  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super taka złociutka
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszna ta rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo lubię taką rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    coś dla mnie, bo lubię ryby :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    rybka jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    dokładnie w taki sam sposób przyrządzam pangę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    lubię rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha na piątek i nie tylko
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pięknie usmażona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !