Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka oczyszczamy, kroimy w kostkę. Przyprawiamy i smażymy na złoty kolor. Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w paski. Podsmażam z cebulą. Groszek i kukurydzę odsączamy, gotujemy ok 10 min. Mięso mieszamy z ryżem, pieczarkami, groszkiem i kukurydzą.Dodajemy śmietanę oraz żółtka.Mieszamy.Wykładamy do wysmarowanej olejem naczynia żaroodpornego . Ser ścieramy i posypujemy wierzch potrawy. Wkładamy na nagrzanego piekarnika i pieczemy aż ser się rozstopi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !