Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem, dodając żółtka,wymieszać z mąką, proszkiem i pianą, podzielić na pół część wymieszać z rumem i kakao, jasne ciasto rozsmarować na blasze, wylać warstwę ciemnego ciasta, ułożyć wiśnie, piec 40 min w 180 c, ugotować budyń , ostudzić, masło utrzeć dodając budyń, posmarować ciasto, zalać polewą, posypać wiórkami czekolady

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    też bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    też piekę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !