Sposób przygotowania

Twaróg zmiel z masłem żółtka oddziel od białek do twarogu dodaj żółtko, wymieszaj białko ubij na sztywną pianę, dodawaj do masy na przemian z mąką wsyp odrobinę soli wyrób ciasto zrób z niego wałek o średnicy ok 2,5 cm, pokrój kluseczki ukośnie na kawałki o szerokości 1,5 cm w garnku zagotuj wodę, posól, wrzuć kluseczki gotuj aż wypłyną podawaj z masłem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo leniwe:) ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo leniwe:) ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo leniwe:) ale pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !