Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka domowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krew wieprzowa
podroby
kasza gryczana
cebula
sól
pieprz
jelito

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka domowa

Podroby ugotować. Przekręcić przez maszynkę. Krew ugotować wystudzić przekręcić przez maszynkę. Cebulkę zesmarzyć też przekręcić kaszę gryczaną ugotować. Wszystkie składniki wymieszać dodać sól pieprz. Oczyszczone jelito napełnić przygotowanym farszem zawiązać i upiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andrzej10 10.10.2012 09:26
pewnie smaczna
mirosława4 10.05.2012 20:56
to chyba jakaś nowość tego wykonania tej kaszanki o czymś takim nie słyszałam żeby piec w piekarniku bzdura!!!!!!!! :(
zuzanna_z 18.01.2012 11:42
domowa suuper
novita23 06.03.2011 17:34
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak