Sposób przygotowania

Podroby ugotować. Przekręcić przez maszynkę. Krew ugotować wystudzić przekręcić przez maszynkę. Cebulkę zesmarzyć też przekręcić kaszę gryczaną ugotować. Wszystkie składniki wymieszać dodać sól pieprz. Oczyszczone jelito napełnić przygotowanym farszem zawiązać i upiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    domowa suuper
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    to chyba jakaś nowość tego wykonania tej kaszanki o czymś takim nie słyszałam żeby piec w piekarniku bzdura!!!!!!!! :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !