Sposób przygotowania

Do garnka wkladamy ziemniaki pokrojone w kostke, marchewke pokrojona w talarki, oraz w fasolke (pozbawioną szypułek) solimy i pieprzymy i gotujemy do miekkosci, pod koniec gotowania dodajemy duza ilosc zieleniny (pietruszke i szczypiorek - nie musimy siekac), doprawiamy kucharkiem i pieprzem do smaku i kiedy warzywa są calkiem miekkie (moga byc lekko rozgotowane) to zdejmujemy z ognia. Chłodna zupe miksujemy blenderem do czasu az powstanie jednolita konsystencja. Przed podaniem podgrzewamy nasza zupe - krem, wlewamy na talerz i dekorujemy kleksem śmietany i posiekanym szczypiorkiem - Świetna!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ...ładnie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Fasolkę uwielbiam, tylko szkoda, że jeszcze na nią nie sezon
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Lubię takie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyglada bardzo ładnie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !