Sposób przygotowania

Warzywa i nóżkę gotujemy przez kilka godzin. aż miękko z nogi będzie odchodziło od kości. Mięso oddzielamy od kości układamy w miseczkach marchew kroimy w talarki dodajemy do miseczki. wywar solimy, dodajemy pieprz i roztarty czosnek. i zalewamy mięso. Odstawiamy do zastygnięcia w chłodym miejscu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !