Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galareta

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Nóżka wieprzowa
marchew
pietruszka
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta

Warzywa i nóżkę gotujemy przez kilka godzin. aż miękko z nogi będzie odchodziło od kości. Mięso oddzielamy od kości układamy w miseczkach marchew kroimy w talarki dodajemy do miseczki. wywar solimy, dodajemy pieprz i roztarty czosnek. i zalewamy mięso. Odstawiamy do zastygnięcia w chłodym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 28.10.2011 12:13
mniam
maryśka 14.07.2011 18:05
fajna
ewelina/bunia 28.03.2011 19:57
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak