Sposób przygotowania

Galaretki przyrządzić wg przepisu na opakowaniu, odstawić do wystudzenia.
Następnie cukier puder ucieramy mikserem, dodając powoli galaretkę. Musi być tężejąca.
Kolki sosny polewamy wrzątkiem.
Masę odstawiamy w chłodne miejsce, aby stężała. Gdy zacznie tężeć formujemy niewielkie kulki, obtaczamy w cukrze, wbijamy kolkę.
Odstawiamy w chłodne miejsce, aby dobrze stężały.

Komentarze

  • 1
    lazur
    Opublikowano

    Misia13

    super te wisienki,musze wypróbować..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !