Sposób przygotowania

szpinak wrzucic do garnka i zalac wrzacym rosołem.gotowac 15 min.po czym polaczyc z żurem zagotowac doprawic do smaku sola i pieprzem ewentualnie mozna zaciagnac smietana (ja tak robię) rozlać zupe do talerzy posypać posiekanym koperkiem. do kazdej porcji wkładamy przekrojone na połowki jajko.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mniam,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to mi smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !