Sposób przygotowania

sznycle cielęce delikatnie rozklepać nadając im podłużny kształt . szałwie oraz sałate umyć i osuszyć .na rozgrzanej patelni rozgrzać oliwe obsmażyć na niej z obu stron mieso przyprawione sola i pieprzem pod koniec snazenia dodać listki szałwi . sałata wyładamy talerz układając na niej usmazone mieso z szałwią:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nigdy nie używałam szałwi w kuchni muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    inspirujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !