Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze śmietaną i cebulą według Teścia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 12% 1 sztuka
jajko 6 sztuk
cebula 1 sztuka
olej roślinny do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze śmietaną i cebulą według Teścia

Na rozgrzaną patelnie z olejem dodajemy pokrojoną cebulę w pół talarki i podsmażamy do koloru złotego.
Następnie dodajemy śmietanę i gotujemy 3-4min.
Przyprawiamy do smaku Kucharkiem i pieprzem.
Następnie rozbijamy jajka w miseczce tak żeby był jednolity kolor \"żółty\"
I wlewamy na patelnie.
Gotujemy aż jajka się zetną.
Podajemy na ciepło !
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak