Sposób przygotowania

Brukselkę oczyścić, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego i po wystudzeniu pokroić w ósemki. rzodkiewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Marchew obrać i drobno zetrzeć. Rzodkiewkę i marchew wymieszać i skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w kostkę. Składniki połączyć, dodać oliwę, wymieszać i doprawić do smaku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna sałatka,nie robiłam nigdy takiej
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !