Sposób przygotowania

Makaron penne ugotować al dente. Czosnek drobniutko posiekać i podsmażyć na oliwie. Szpinak bez rozmrażania przełożyć do czosnku i gotować przez kilka minut, następnie dodać śmietanę, całość dokładnie mieszając. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    muszę wypróbować
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    też takie lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !