Przepis i sposób przygotowania na: Fasola teriyaki
Rozgrzać tłuszcz na patelni, dodać wszystkie składniki i od czasu do czasu mieszając smażyć na średnim ogniu ok 10-15 minut.
podawać z sosem Tao-Tao i chrzanem żurawinowym.
fasola Jaś | 200 gr |
szynka | 70 gr |
seler naciowy | 70 gr |
papryka czerwona | 70 gr |
por | 50 gr |
sos sojowy | 1 łyżka |
sos teriyaki | 1 łyżka |
sezam | 2 łyżeczki |
olej | 1 łyżka |
pieprz | szczypta |
imbir | 20 kandyzowany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: