Sposób przygotowania

Piersi poporcjować na mniejsze płaty. Przyprawy wymieszać z sokiem z pomarańczy i zanurzyć wszystkie kawałki piersi. Odstawić na ok 1 godzinę. Po tym czasie panierować filety w bułce i smażyć na złoty kolor z obu stron.

Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w drobne pół talarki, skropić sokiem z pomarańczy i posypać cukrem. Śmietanę dodać przed podaniem..

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam, ,mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    uwielbiam mięsa z cytrusowymi dodatkami:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudowne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !