Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowana pierś z kurczaka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 1 cała
sól
pieprz
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: panierowana pierś z kurczaka

Piersi z kurczaka myjemy i dzielimy na kawałki jakie nam odpowiadają,każdy kawałek ubijamy lekko tłuczkiem.Mięso solimy,maczamy w jajku i bułce tartej.Kładziemy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obydwu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 14.09.2011 09:46
supcio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak