Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek, pokrajać na plasterki. Cebulkę drobno posiekać, a ser zetrzeć. Obie mąki wymieszać z proszkiem, jajkiem, dolać tyle mleka, aby powstało gęste ciasto. Dodać pokrajane parówki, ser i cebulkę, doprawić do smaku. Smażyć na oleju rozgrzanym na patelni na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Apetyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pomysłowe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    hehe ale pomysł szkoda że nie lubie parówek
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetne! bardzo ciekawy przepis. Z parówkami nie jadłam jeszcze placuszków;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Świetny pomysł, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !