Sposób przygotowania

Placki;
Ziemniaki zetrzeć razem z cebulą, dodać mąkę przyprawy i dobrze wymieszać. Usmażyć na tłuszczu placki ziemniaczane.

Gulasz:
Mięso pokroić w niedużą kostkę, przyrumienić na tłuszczu, dodać cebulę i pokrojone drobno pieczarki. Wysmażyć. Pod koniec dodać przyprawy i pomidory z puszki, lekko rozdrobnione. Odparować gulasz.

Placki pokroić w paski , Na dnie naczynia żaroodpornego ułożyć połowę gulaszu, położyć pokrojone placki i przykryć gulaszem. Zapiec .. ok 15- 20 min w temp 200 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jakoś dziwnie wygląda na tym zdjęciu.
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Luna19, jakoś mi to zdjęcie do Twoich zdjęć nie pasuje.Czy to na pewno Ty?
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo pyszne
  • 0
    577ca9a147
    Opublikowano

    kornelcia

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !