Sposób przygotowania

Kapustę sparzyć we wrzącej wodzie. Odrywać liście. Usunąć twarde części. Lekko rozbić. Ryż ugotować na półtwardo. Dodać do mięsa. Jaja wbić do mięsa. Cebulę posiekać w kostkę dodać do mięsa. Przyprawić. Dokładnie wymieszać. Na rozłożony liść kapusty ułożyć małą porcję mięsa, zwinąć ciasto. Układać w brytfannie lekko posmażyć, dodać wody. Dusić. Gdy kapusta będzie już miękka, a mięso gotowe, dodać koncentrat pomidorowy.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    baaardzo smaczne muszą być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    coś bardzo pysznego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    muszę jutro to zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    uwielbiam gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Moje ukochane gołąbki! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    kuszące :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !