Sposób przygotowania

skrzydełka umyć a następnie zalać wodą dodając listek, ziele i pieprz. i ugotować wywar mięsno- warzywny. następnie wywar przecedzić. obok w garnuszku dolać oliwę i dodać przeciśnięty ząbek czosnku wraz z pokrojonymi w kostkę pomidorami. dodać ulubione zioła np. bazylię, oregano i odrobinę cukru i dusić na małym ogniu ok. 5 minut. do przecedzonego buliony dodać zawartość z pomidorami. i gotować ok. 15-12 minut. całość zmiksować i doprawić do smaku solą i pieprzem. przelać do talerzy i na wierzchu posypać serem pleśniowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    o z pleśniowym nie próbowałam,,
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    moja ulubiona zupa
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    lubię pomidorówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza75

    Fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !