Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie po japońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 4 łyzki
filet śledziowy 4 szt
cebula 3 szt
ogórek kiszony 1 szt
groszek 3 łyżki
jajko 4 szt
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po japońsku

filety śledziowe pokroić,ułożyć na półmisku.cebulę posiekać.ogórek i jaja pokroić w plasterki.majonez połączyć z natką.na filety ułożyć cebule.ogórek,jaja i groszek.polać majonezem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak