Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA JANOSIKA

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bryndza 10 dkg
cebulka dymka ze szczypiorkiem 2 szt
ząbek czosnku 1 szt
majonez 1-2 łyżki
sól,pieprz lub miielona papryka
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JANOSIKA

Jajka i zieleninę drobno posiekać.Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać.Wszystko razem wymieszać z pokruszoną bryndzą i majonezem.Ewentualnie doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 12.07.2011 23:55
apetyczna pasta
gosia47-47 15.02.2011 15:02
apetyczne
Joanna108
Joanna108 26.11.2010 11:35
mniam z bryndzą - chętnie spróbuję.
pawel007 11.07.2010 07:59
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak