Sposób przygotowania

Marchew obrać i zetrzeć na grubej tarce. Cebule posiekać.Garnek posmarować przekrojonym na pół czosnkiem i rozgrzać w nim oliwe. Przez ok. 5 min. poddusić marchewke z cebulą. Zalać bulionem, dodać ryż i gotować przez ok. 20 min. Na koniec dodać mleko. Całość zmiksować i gotować aż wszystko zgęstnieje.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Nie jadłam ale spróbuję.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Nie jadłam ale spróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    napewno dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis, na pewno pyszna jest ta zupa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiej zupy nie jadłam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Świetna zupka;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    też jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawi mnie jak smakuje, na pewno zrobię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    takie pyszne zupki mogłabym jesc codziennie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna, czasem robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !