Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

margaryna cebulowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna 10 dag
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: margaryna cebulowa

cebule pokroic w drobna kostke, wlozyc na patelnie z lyzeczka matgaryny i podsmazyc nie rumieniac az zmieknie, przelozyc do miski, utrzec na miazge i dodac pozostala margaryne, ucierac az skladniki sie polacza, zastudzic w lodowce

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 21.05.2012 14:25
pycha
motomaniak 22.11.2011 12:01
ja tez znam to slowo
Magdalena1110 27.09.2011 18:53
fajne
dorotka0000025 13.08.2011 10:17
u nas czesto sie tak mowi i nie nie wydaje mi sie zebym byla z innego kraju niz Polska
rafalanka 12.08.2011 18:42
fajne
Koper 16.02.2011 09:03
z jakiego języka pochodzi słowo \"zastudzić\"? bo chyba nie z Polskiego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak