Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żołądki drobiowe z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
żołądki drobiowe 50 dag
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Żołądki drobiowe z pieczarkami

Żołądki umyć, ugotować na miękko, ostudzić i pokroić w plasterki. Pieczarki i cebulkę pokroić i poddusić na tłuszczu z odrobiną wody. Dodać żołądki i koncentrat lub przecier- ilość według uznania i smaku, Chwilkę razem dusić- doprawić solą i pieprzem.
Podawać z ryżem, kaszą ziemniakami lub pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 05.10.2011 15:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak