Sposób przygotowania

Kapuste płuczemy, wycinamy głab, wkładamy do gotujacej sie wody, powoli wyjmujemy odchodzace liście. Ryz gotujemy, przestudzony mieszamy z miesem i przyprawiamy wyrabiamy farsz, z liści ścinamy grube narośla, kapuste faszerujemy 2 łyżkami farszu, zwijamy w zamknięte rulony, układamy w blaszce , smalec gotujemy z woda wlewamyna dno naczynia w którym pieczemy gołąbki, pieczemy 1,5 godziny.a duże to nawet 2

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super:}
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ciekawe,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !